We vertalen onze kennis en ervaring naar praktische trainingen, workshops, e-learnings, coaching en advies.

Iets voor jou?

Image Alt

Samenwerken

Krachten bundelen

Impact training & advies gelooft in het bundelen van krachten en wil samen met experts in de markt het netwerk opbouwen, waarin het gebruik maken van elkaars competenties moet leiden tot continuïteit en het creëren van impact.

Je werkt misschien al jaren succesvol als zelfstandige maar overweegt je nu om samen te werken met gelijkgestemden, of wellicht sta jij op het punt om de grote stap te nemen om voor jezelf te beginnen. Wat je overwegingen ook zijn, je bent welkom als ondernemer bij het groeiende netwerk van Impact training & advies.

Als ondernemer bij Impact heb je het beste van beide werelden. Je bent zelfstandig ondernemer met alle vrijheid en voordelen die daarbij horen. Maar binnen Impact sta je er niet alleen voor en zijn er collega ondernemers die graag met je meedenken en mee ondernemen.

Behalve je collega-ondernemers werken er op het kantoor van Impact training & advies professionele en enthousiaste medewerkers die elke dag aan de slag zijn om achter de schermen bij te dragen aan jouw succes. We faciliteren kennisdeling, subsidie aanvragen en diensten (denk aan: onderwijskundige ondersteuning, administratie en marketing) zodat je je blijft ontwikkelen en je marktwaarde ook in de toekomst gegarandeerd blijft.
En ten slotte zijn we ook een sociale club waar je gezien wordt, met veel activiteiten om plezier te hebben en elkaar beter te leren kennen.

Welkom bij Impact training & advies!

Samenwerkingsvormen

Wij werken samen, en zijn op zoek naar:

  • Trainers die programma’s van Impact training & advies willen uitvoeren.
  • Trainers die samen met ons nieuwe programma’s willen ontwikkelen en deze samen willen aanbieden en uitvoeren.

Zullen wij kennis maken?

Heb jij interesse om samen te werken, vul dan het contactformulier hieronder in en laten wij in gesprek gaan.

Voldoe je aan de kwaliteitseisen?

Impact training & advies streeft naar een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Om vast te stellen of jij voldoet aan de kwaliteitseisen van de NRTO, maken wij gebruik van een kwaliteitskader. Voldoe je aan de gestelde eisen? Dan mag jij onder de vlag van Impact training & advies uitvoeren en komt jouw profiel op de website te staan.

Wil jij op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.